Ručni rad

Ručno izrađeni tehnički proizvodi postali su rijetkost – no za nas to je sastavni dio filozofije proizvoda.

Iskusni tehničari ručno sklapaju visokokvalitetne dijelove komad po komad – precizno i pažljivo, uz brojne testove. To rezultira ukupnom kvalitetom koja zadovoljava i najviša očekivanja u pogledu čvrstoće i pouzdanosti.

Na primjer, kotao je izrađen isključivo od nehrđajućeg čelika AISI 304. Vrlo je robustan i može tolerirati temperature do 600°C bez ikakvih problema. Pri proizvodnji kotla koristi se posebna tehnika zavarivanja vrhunske tehnologije, koja jamči najbolju moguću nepropusnost.

Grijaći elementi koji samostalno uklanjaju kamenac četverostruko su snažniji od spiralnih grijaćih elemenata. Posebni gumeni dijelovi vodene pumpe uvelike povećavaju izdržljivost ventila u usporedbi s drugim standardnim parnim čistačima.

Ta vrhunska kvaliteta čini TS 24 × 7 savršenim izborom višenamjenskog alata za svako kućanstvo, ali i za zahtjevnu upotrebu u tvrtkama i hotelima.

Ecoinno čisti ekologično!

Cjeloživotna garancija

Ovaj ekstremni oblik jamstva kod nas se podrazumjeva. Znamo kako će naši aparati pouzdano raditi zbog njihove visoke kvalitete i izvrsne izrade. Naše jamstvo Vam omogućava veliku uštedu novca i štiti od dodatnih troškova.

To čini TS 24 × 7 doživotnim proizvodom, što je izuzetno važno u vremenima kad mnogi električni aparati dolaze s ugrađenim rokom trajanja i neisplativosti servisiranja..

Ecoinno čisti ekologično!

Inovativno

Zahvaljujući inovativnoj tehnologiji, TS 24 × 7 se može bez prekida koristiti 24 sata dnevno. Naravno, takvo korištenje rijetko je potrebno u praksi. Ipak je vrlo korisna činjenica da ga se može dopuniti bez gašenja i čekanja na hlađenje, a to je omogućeno inteligentnim sustavom dvostrukog spremnika.

Za razliku od klasičnih paročistača, kod kojih zbog konvencionalne tehnike zagrijavanje vode traje višestruko duže i koji se uništavaju zbog kamenca, inovativna rješenja nove generacije strojeva sa suhom parom, TS 24 × 7 ubrzavaju postupak i olakšavaju uklanjanje kamenca. Njegove šipke za grijanje jedinstvene su na tržištu i također su prevučene posebnom legurom koja se smanjuje tijekom zagrijavanja i hlađenja.

Ecoinno čisti ekologično!

Ekološki osviješteno

1 litra = 1.700 litara! Zvuči nevjerojatno, ali je istina. TS 24 × 7 čini to mogućim jer suha para proizvedena visokim tlakom u svom kotlu od nehrđajućeg čelika ima puno veći volumen od normalne pare. Postoje nekoliko prednosti vezano uz suhu paru: ne trošite i samim tim ne nadolijevate često vodu pri radu sa strojem, čime ćete smanjiti investirano vrijeme. Kompletna obiteljska kuća može se očistiti sa samo par litara vode i bez kemikalija! I naravno gotovo potpuno zasićena para zbog visoke temperature uklanja svakodnevnu, ali i ekstremnu prljavštinu bez ostavljanja mrlja od vode ili vlažnog ostatka!

Ecoinno čisti ekologično!

Masterfully Handcrafted for Awesomeness

WE DO MOVE

YOUR WORLD

Greatives – Design, Marketing, Sales

Working Hours : 09:00 – 19:00
Address : 44 Oxford Street, London, UK 22004
Phone : +380 22 333 555