Čišćenje bez ostataka

Čišćenje bez ostataka od sada je moguće sa Termostrojem!!! Sa svih površina i nepristupačnih mjesta bezprijekorno uklanja sve ostatke raznih sredstava za čišćenje koja nakon klasičnog čišćenja ostaju zaljepljena za površine i plodno su tlo za brzo širenje nepoželjnih bakterija.

Korištenje Mikro pare je prirodan, neškodljiv način čišćenja pomoću kojeg se efikasno uklanjaju nečistoće  i što je veoma bitno, bez kemikalija. Na izuzetno visokim temperaturama se razlažu masnoće i nepristupačna prljavština sa teško dostupnih mjesta, kao sto su razni prorezi, pukotine, fuge, uglovi. Ovakav vid čišćenja štiti od alergija, smanjuje unos toksina ili agresivne kemikalije u tijelo respiratornim putem ili preko kože. Vrlo efikasno uništava bakterije, deaktivira viruse. Osim što uklanja prljavštinu, uništava grinje u dubinama madraca, na tepisima i tekstilnom  namještaju.

Ecoinno čisti ekologično!

Manufakturna izvedba

Manufaktura u proizvodnji je postala rijetkost – no za nas to je sastavni dio filozofije izrade strojeva. Iskusno tehničko osoblje ručno sklapa visokokvalitetne dijelove dio po dio – precizno i pažljivo, uz brojne testove. To rezultira ukupnom kvalitetom koja zadovoljava i najviša očekivanja u pogledu čvrstoće i pouzdanosti. Na primjer, kotao je izrađen isključivo od nehrđajućeg čelika AISI 304. Vrlo je robustan i može tolerirati temperature do 600°C bez ikakvih problema. Pri proizvodnji kotla koristi se posebna tehnika zavarivanja vrhunskom tehnologijom, koja jamči najbolju moguću nepropusnost.

Grijaći elementi koji se djelimično samostalno čiste od kamenca četverostruko su snažniji od spiralnih grijaćih elemenata. Posebni gumeni dijelovi vodene pumpe uvelike povećavaju izdržljivost ventila u usporedbi s drugim standardnim parnim čistačima. Ta vrhunska kvaliteta čini Thermostar i Mediclean savršenim izborom višenamjenskog instrumenta ili alata za čišćenje u svakom kućanstvu kao i odgovor na zahtjeve poslovnih subjekata od malih do velikih.

Ecoinno čisti ekologično!

Cjeloživotna garancija

Ovaj krajnji oblik jamstva kod nas se podrazumijeva. Znamo kako će naši uređaji pouzdano raditi zbog njihove visoke kvalitete i izvrsne izrade. 

Potvrđujemo Jamstvo na dostupnost rezervnih dijelova za Termostroj za čitav vijek trajanja. Rezervni dijelovi biti će dostupni kupcu kod prodavatelja za kupnju tijekom radnog vijeka stroja.

To čini Thermostar doživotnim proizvodom, što je izuzetno važno u vremenima kad mnogi električni aparati dolaze s ugrađenim rokom trajanja i neisplativosti servisiranja.

Ecoinno čisti ekologično!

Inovativno

Zahvaljujući inovativnoj tehnologiji, Thermostar se može bez prekida koristiti 24 sata dnevno. Naravno, takvo korištenje rijetko je potrebno u praksi. Ipak je vrlo korisna činjenica da ga se može dopuniti bez gašenja i čekanja na hlađenje, a to je omogućeno inteligentnim sustavom dvostrukog spremnika.

Za razliku od klasičnih pročistača, kod kojih zagrijavanje vode zbog konvencionalne tehnologije, traje višestruko duže i koji se uništavaju zbog kamenca. Inovativna rješenja nove generacije strojeva sa mikro parom, kao što su Thermostar i Mediclean, ubrzavaju postupak i olakšavaju uklanjanje kamenca. Njegov grijači elemenat jedinstven je na tržištu i prevučen posebnom legurom koja se smanjuje i povećava tijekom zagrijavanja i hlađenja te se na taj način samostalno čisti od kamenca.

Ecoinno čisti ekologično!

Ekološki osviješteno

1 litra = 1.700 litara! Zvuči nevjerojatno, ali je istina. Thermostar čini to mogućim jer mikro para proizvedena visokim tlakom u svom kotlu od nehrđajućeg čelika ima puno veći volumen od normalne pare. Postoje nekoliko prednosti vezano uz mikro paru: ne trošite i samim tim ne nadolijevate često vodu pri radu, čime ćete smanjiti investirano vrijeme.

Kompletna obiteljska kuća može se očistiti sa samo par litara vode i bez kemikalija! I naravno gotovo potpuno zasićena para zbog visoke temperature uklanja svakodnevnu, ali i ekstremnu prljavštinu bez ostavljanja mrlja od vode ili vlažnih ostatka!

Ecoinno čisti ekologično!

Masterfully Handcrafted for Awesomeness

WE DO MOVE

YOUR WORLD

Greatives – Design, Marketing, Sales

Working Hours : 09:00 – 19:00
Address : 44 Oxford Street, London, UK 22004
Phone : +380 22 333 555