Napredak

Svjesni smo stalnih promjena potreba u današnjem dinamičnom, globalnom gospodarskom okruženju. Uvijek nastojimo uskladiti ekološke zahtjeve i potencijale naše tvrtke. Na taj način možemo pratiti tehnički napredak i ponuditi našim kupcima suvremene proizvode i usluge na području ekološkog čišćenja.

O nama

Specijalizacija

Zbog prekomjerne ponude proizvoda na današnjem tržištu, mnoge tvrtke i klijenti postaju preopterećeni. Mi vjerujemo da specijalizacijom možemo bolje služiti svojim klijentima i time stvoriti najbolji odnos vrijednosti za novac, a time i dodatnu vrijednost. Usredotočeni smo na naše snage i djelujemo prema motu “savršenstvo se ne sastoji od kvantitete, nego od kvalitete”.

O nama

Razmjena znanja

Naša tvrtka osigurava kvalitativnu kulturu komunikacije. Naš prodajni tim sastoji se od ključnih menadžera koji imaju dugogodišnje iskustvo u branši. Interno učenje nam je jednako vrijedno kao i učenje od kupca jer samo ako dijelimo znanje s drugima se možemo i dalje razvijati. Stalno smo u kontaktu sa svim partnerima i kroz informacije i konkretnu pomoć želimo stvoriti dodanu vrijednost za naše klijente te podržati zaposlenike da ostvare svoj puni potencijal.

O nama

Ekonomski uspjeh

Rezultat našeg uspjeha ulažemo u budućnost tvrtke. Dajemo prostor za inicijativu i poduzetništvo, a to uključuje odgovornost za rezultate i učešče u dobiti.

O nama

Cijenjenje vrijednosti

Povjerenje je preduvijet za poštovanje. Kroz službu za korisnike i blizinu kupaca, gradimo pouzdani poslovni odnos korak po korak. U slučajevima teških situacija postižemo ravnotežu između orijentacije prema klijentima i poduzetničkog razmišljanja. Postupanje u skladu s ovim principom pomaže nam da radimo ruku pod ruku s našim zaposlenicima i klijentima za stvaranje dugoročnih međusobnih odnosa. U našoj tvrtki pridajemo veliku važnost nasmijanim licima i obiteljskim odnosima i prenosimo zajedništvo, poštovanje i povjerenje.

O nama

Efikasnost

U svim našim aktivnostima držimo pred očima čimbenik uspjeha – vrijeme. Središnja kontrola i upravljanje naših aktivnosti omogućava kvantitativno i kvalitativno mjerenje uslužnih djelatnosti. Naša uska, promišljena organizacija omogućuje nam da brzo odgovorimo klijentima i zaposlenicima. U izravnim kontaktima s kupcima stalno ostvarujemo optimizaciju troškova servisa te istovremeno poboljšavamo kvalitetu usluge brige o kupcima.

O nama

Masterfully Handcrafted for Awesomeness

WE DO MOVE

YOUR WORLD

Greatives – Design, Marketing, Sales

Working Hours : 09:00 – 19:00
Address : 44 Oxford Street, London, UK 22004
Phone : +380 22 333 555